Het departement de toekomst, meer bepaald de afdeling opleidingen van het voetbalopleidingscentrum van VC Groot Dilbeek legt gedurende het voetbalseizoen een wervingsreserve aan van opleiders en coördinatoren.

Wil jij deel uitmaken van de jeugdwerking van VC Groot Dilbeek, een voetbalclub, gewaardeerd met een 4-sterrenlabel voor zijn afdeling opleidingen en een a-plus-award voor zijn dienst sociaal- maatschappelijke activiteiten? Hieronder vind je de profielen van onze opleiders en coördinatoren.

Door op hier te klikken, heb je een zicht van hoe wij jou zien functioneren in onze club:

-opleider u6, klik hier

-opleider u7, u8 en u9: klik hier

-opleider u10, u11, u12 en u13: klik hier

-opleider u14-u15: klik hier

-opleider u16-u17: klik hier

-opleider u19-Jong Dilbeek: klik hier

-coördinator: klik hier

Hoe kan je solliciteren? Stuur via mail een motivatie plus CV naar Dany Bertels, directeur opleidingen. Je kan je kandidatuur sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je vermeldt duidelijk voor welke opleidingskern of functie je solliciteert. Als blijkt dat de functie ingevuld is waarvoor je solliciteert, word je opgenomen in de wervingsreserve.

Heb je andere vaardigheden en wil je deel uitmaken van onze club? Geen probleem, je kan altijd spontaan solliciteren via dezelfde weg met duidelijke vermelding waarvoor je solliciteert.

Onze Sponsors

  • Teamswear
  • Thesora
  • Stadium
  • Averbo
  • Carrosserie Vannerum

Volg ons op Facebook