EVENEMENTEN

Samenwerking VC Groot Dilbeek en KVC Itna Itterbeek

23 september 2015

Doorstroming van de jeugd …………..  een must.

VC Groot Dilbeek en KVC Itna Itterbeek hebben eenzelfde visie wat betreft haar jeugdwerking. Beide clubs streven ernaar om hun jeugd een kwaliteitsvolle opleiding aan te bieden zodat talentvolle spelers kunnen doorstromen naar de eerste ploeg.

In het kader van een gemeenschappelijk visie zijn VC Groot Dilbeek en KVC Itna Itterbeek op 14 september 2015 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met als doel om hun jeugdwerking en jeugdopleiding verder te optimaliseren om nog meer daadkracht te kunnen geven aan hun visie.

Elke partner binnen deze samenwerkingsovereenkomst beschikt over specifieke kenmerken die, door intensief samen te werken, belangrijke meerwaarden creëren voor beide clubs.

Er zal worden samengewerkt op sportief vlak betreffende scouting, wedstijden en kennis en op extra sportief vlak zoals lessen Nederlands voor anderstaligen en thema-avonden.

VC Groot Dilbeek telt 280 jeugdspelers, KVC Itna Itterbeek 180 jeugdspelers. Door samen te werken kunnen VC Groot Dilbeek en KVC Itna Itterbeek aan al deze jeugdspelers voetbal aanbieden op interprovinciaal en regionaal niveau met een uitgewerkte totaal visie op jeugdvoetbal.

Wij zijn ervan overtuigd dat door deze samenwerking de spelers van beide ploegen op korte en lange termijn de vruchten ervan zullen plukken. Hierdoor zullen de spelers een betere beleving van hun hobby hebben. Concreet zal ieder kind kunnen voetballen op zijn niveau en dit binnen de eigen gemeente.

Labels jeugdopleiding

 doublepass  Dilbeek 02

Onze Sponsors

  • Teamswear
  • Thesora
  • Stadium
  • Averbo
  • Carrosserie Vannerum

Volg ons op Facebook