Nieuwe Corona maatregelen

02 november 2020
Beste ouders, spelers, en leden,
 
Vanaf 2/11/2020 gaan de nieuwe lockdown maatregelen in, en dit betekent voor VCGD :
• alle activiteiten vanaf U14 liggen volledig stil op het Roelandsveld. We vragen wel aan de trainers om een trainingsschema op te volgen met hun spelers, en we rekenen op de spelers om dat goed uit te voeren;
• voor de spelers van U5 tem U13 kunnen wij verder trainingen organiseren. Als bestuur willen wij dat ook graag doen, in het belang van het fysieke en mentale welzijn van de spelers. Wij zullen echter geen matchen organiseren. Wij hebben de voorbije dagen gezien dat het grote merendeel van de ouders zich strict aan de veiligheidsmaatregelen gehouden heeft, en tijdens de trainingen wegbleven van de omgeving van het voetbalveld.
 
We hebben echter jammer genoeg moeten vaststellen dat sommige ouders het nodig vonden om op de parking aan de struiken te staan, soms bij mekaar stonden te praten, soms zonder masker, … Dit is helemaal niet de bedoeling en dit kan ook niet.
Wij vragen dus met aandrang om ofwel weg te gaan tijdens de training, ofwel in uw auto te blijven zitten, maar niet rond te lopen rond het plein, op de parking, en zeker niet zonder masker.
Wij vragen aan elkeen om z’n verantwoordelijkheid te nemen, en om de anderen ook aan te spreken indien die dat niet doet. Het bestuur kan niet alles zien, en niet de hele tijd alles controleren op de parking.
Indien wij merken dat de veiligheidsmaatregelen deze week niet nageleefd worden, zullen wij niet nalaten alle trainingen stop te zetten. Veiligheid gaat voor alles !
 
Wij herinneren er u ook nog aan:
• De kantine en de kleedkamers blijven gesloten;
• Iedereen boven de 12 jaar draagt een mondmasker op het Roelandsveld en houdt 1,5m afstand.
Wij danken iedereen bij voorbaat voor een stipte naleving van deze maatregelen.
 
Hou het veilig !
Sportieve groeten,
 
Het bestuur

Bezoek_onze_webshop.png

Labels jeugdopleiding

Dilbeek 02double pass

Volg ons op Facebook