Beste wensen voor 2021

21 december 2020

Beste leden van VCGD, beste sponsors, beste supporters, beste sympathisanten,

Met de eindejaarsfeesten in zicht, kunnen we eindelijk het hoofdstuk 2020 afsluiten en een beter 2021 starten.

Met het hele bestuur kijken we echter ook dankbaar terug op 2020

• Onze double pass audit eind vorig jaar was moeilijk, maar we hebben een herkansing verworven, en we hebben ze met zijn allen met 2 handen vastgepakt en getoond dat we nog altijd op de kaart staan. Het eindverslag krijgen we binnen enkele weken, maar het bestuur is nu al fier op al die medewerkers die mee hun schouders hebben gezet onder ons voetbalproject en dat voort doen met veel motivatie. We doen er alles aan om onze jeugd voort interprovinciaal te laten spelen.
• Ondanks de coronacrisis eind vorig seizoen, hebben weer heel veel ouders hun vertrouwen gegeven hebben aan onze club om hun kind(eren) voetbal bij te brengen. Dat is een hele verantwoordelijkheid die heel onze staf elke dag heeft opgenomen, met vallen en opstaan, maar vooral met veel goede wil en plezier om er voor de kinderen te zijn. We zijn heel blij dat al onze trainers tijdens de tweede coronagolf de onderbouw verder getraind hebben, en zo al die kinderen fysiek en mentaal door deze moeilijke periode meegeholpen hebben.
• Corona heeft ons voor een groot deel stilgelegd, maar onze sponsors hebben hun vertrouwen in ons behouden. Zonder hen zouden wij niet verder kunnen in deze moeilijke omstandigheden, en daarom willen we ze meer dan ooit zoveel mogelijk in de kijker zetten en bedanken.

Maar we kijken ook al vooruit naar het komende jaar:

• We weten hoe ongeduldig onze U14 tot eerste ploeg zijn om terug samen te kunnen trainen en spelen, en wij kijken daar ook enorm naar uit. We nodigen hen uit om verder hun fysieke conditie op peil te houden, en we starten zo snel mogelijk met trainingen wanneer dat mag, want we zijn ambitieus voor de toekomst.

In 2021 gaan we meer dan ooit verder werken aan een kwalitatieve opleiding met respect, discipline en plezier als basiswaarden.

Vanuit dat engagement geloven wij enorm in het verbindend karakter van het voetval van VCGD voor de komende jaren.

Wij wensen iedereen hartverwarmende kerstdagen en een sportief 2021 !

Het bestuur van VC Groot-Dilbeek

Bezoek_onze_webshop.png

Labels jeugdopleiding

Dilbeek 02double pass

Volg ons op Facebook