Inschrijvingen

SEIZOEN 2023-2024:

De inschrijving zelf zal weer digitaal gebeuren.  Klik hieronder voor alle concrete informatie ivm formaliteiten, kledijpakket, enz.  

Hou onze website en Facebook (link naar FB) en Instagram (link naar Insta) pagina in de gaten om steeds op de hoogte te zijn van de laatste informatie.


Toch twijfels of vragen? Stuur gerust een mailtje naar  jeugdadministratie@vcgrootdilbeek.be


HOE INSCHRIJVEN? 2023-2024

Vanaf dinsdag 25 april kan je je inschrijven voor het nieuwe seizoen. Net zoals vorig jaar zullen de inschrijvingen volledig online verlopen. Hieronder vind je de inschrijvingsprocedure voor nieuwe en bestaande spelers.

Nieuwe leden

Stap 1

Vul het registratieformulier in. Alle registraties worden verzameld en opeenvolgend behandeld. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan en bevestiging van je inschrijving. 

 

Stap 2

Zodra je inschrijving aanvaard wordt, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail wordt je uitgenodigd om je lidgeld te betalen. 


Stap 3

We contacteren jou voor een afspraak om je identiteitskaart in te lezen, zo bevestigen we jouw aansluiting bij Voetbal Vlaanderen. Meer info volgt later. Hou deze code bij de hand wanneer je de bestelling doet op de webshop.  Zie verder onder “Kledijpakket 2023-2024”

 

Stap 4

Eens je aanvraag is goedgekeurd, je lidgeld werd ontvangen en jouw aansluiting is bevestigd, ontvang je een unieke code waarmee je jouw kledij kan bestellen. Kijk goed naar de maten en tabellen.


Aangesloten leden

Stap 1

Vul het registratiefomulier in. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan een bevestiging van je inschrijving.

 

Stap 2

Eens je inschrijving aanvaard wordt, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail word je uitgenodigd om je lidgeld te betalen.

 

Stap 3

Zodra het lidgeld is ontvangen, versturen we jou een unieke code waarmee je jouw kledij kan bestellen. Hou deze code bij de hand wanneer je de bestelling doet op de webshop.  Zie verder onder “Kledijpakket 2023-2024” 

Ouders die een persoonlijk onderhoud wensen, kunnen een afspraak vastleggen via jeugdadministratie@vcgrootdilbeek.be.

Wij voorzien enkele avonden einde mei, begin juni. Deze data zullen via de website medegedeeld worden.

Registratie voor 22 mei aub.

Betaal je je lidgeld niet voor 30 juni, wordt er een kost aangerekend van €25.

Traingen hervatten in de week van 31 juli.
Trainingsschema zal online staan vanaf 15/07/2023

Wie zijn inschrijvingsgeld niet betaalt tegen 31/07 kan niet aan trainingen of wedstrijden deelnemen.