Hoe schrijf ik me in?

Vanaf maandag 1 juni kan je je inschrijven voor het nieuwe seizoen. Naar aanleiding van de maatregelen voor het Coronavirus doen we dit jaar de inschrijvingen voor het seizoen 2020-2021 volledig online. Hieronder vind je de inschrijvingsprocedure voor nieuwe en bestaande spelers.

Reeds aangesloten leden kunnen zich inschrijven tussen 1 juni en 30 juni. Hiervoor ontvangen jullie ten laatste op 1 juni een email. Na de registratie en bevestiging zal je een uitnodiging tot betaling van het lidgeld via overschrijving ontvangen. Vermeld  de naam van de speler en zijn/haar team (UXX) op de overschrijving.

Nieuwe leden 

Aangesloten leden 

Stap 1

Vul het registratieformulier in. Alle registraties worden verzameld en opeenvolgend behandeld. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan een bevestiging van je inschrijving. 

 

Stap 2

Zodra je inschrijving aanvaard wordt, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail wordt je uitgenodigd om je lidgeld te betalen. Gelieve dit voor 30 juni te betalen.


Stap 3

We contacteren jou voor een afspraak om je identiteitskaart in te lezen, zo bevestigen we jouw aansluiting bij Voetbal Vlaanderen. Meer info volgt later. 

 

Stap 4

Eens je aanvraag is goedgekeurd, je lidgeld werd ontvangen en jouw aansluiting is bevestigd, ontvang je een unieke code waarmee je jouw kledij kan bestellen. Kijk goed naar de maten en tabellen.

Stap 1

Vul het registratieformulier in. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan een bevestiging van je inschrijving.

 

Stap 2

Eens je inschrijving aanvaard wordt, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail wordt je uitgenodigd om je lidgeld te betalen. Gelieve dit voor 30 juni te betalen.

 

Stap 3

Zodra het lidgeld is ontvangen, versturen we jou een unieke code waarmee je jouw kledij kan bestellen. 

 

 

 

 

Betaal je je lidgeld niet voor 30 juni, wordt er een administratieve kost aangerekend van €25.

Wie zijn inschrijvingsgeld niet betaalt tegen 31/07 kan niet aan trainingen of wedstrijden deelnemen.