Vanaf donderdag 15 april kan je je inschrijven voor het nieuwe seizoen. Naar aanleiding van de maatregelen voor het Coronavirus doen we dit jaar de inschrijvingen voor het seizoen 2021-2022 volledig online. Hieronder vind je de inschrijvingsprocedure voor nieuwe en bestaande spelers.

 

Nieuwe leden 

Aangesloten leden 

Stap 1

Vul het registratieformulier in. Alle registraties worden verzameld en opeenvolgend behandeld. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan een bevestiging van je inschrijving. 

 

Stap 2

Zodra je inschrijving aanvaard wordt, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail wordt je uitgenodigd om je lidgeld te betalen. 


Stap 3

We contacteren jou voor een afspraak om je identiteitskaart in te lezen, zo bevestigen we jouw aansluiting bij Voetbal Vlaanderen. Meer info volgt later. Hou deze code bij de hand wanneer je de bestelling doet op de webshop.  Zie verder onder “Kledijpakket 2021-2022”

 

Stap 4

Eens je aanvraag is goedgekeurd, je lidgeld werd ontvangen en jouw aansluiting is bevestigd, ontvang je een unieke code waarmee je jouw kledij kan bestellen. Kijk goed naar de maten en tabellen.

Stap 1

Vul het registratieformulier in. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan een bevestiging van je inschrijving.

 

Stap 2

Eens je inschrijving aanvaard wordt, ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail word je uitgenodigd om je lidgeld te betalen.

 

Stap 3

Zodra het lidgeld is ontvangen, versturen we jou een unieke code waarmee je jouw kledij kan bestellen. Hou deze code bij de hand wanneer je de bestelling doet op de webshop.  Zie verder onder “Kledijpakket 2021-2022”

 

 

 

 

Betaal je je lidgeld niet voor 30 juni, wordt er een kost aangerekend van €25.

Wie zijn inschrijvingsgeld niet betaalt tegen 31/07 kan niet aan trainingen of wedstrijden deelnemen.