Breng zelf een sponsor aan.

We zijn ervan overtuigd dat ieder kind wel een familielid of andere kennis heeft die graag mee investeert in de kwaliteiten van uw zoon/dochter. Of misschien wil u als zelfstandige-ouder effectief sponsor worden van de ploeg van uw zoon/dochter of ruimer, van de club? 

Daarom geven we informatie mee omtrent de verschillende mogelijkheden om sponsor te worden van VC Groot Dilbeek. Lees hier meer over de sponsorpakketten. 

We rekenen op jullie hulp en willen deze hulp ook belonen met kortingen op het inschrijvingsgeld van het seizoen 2021-2022.

  • Brons pakket -10% inschrijvingsgeld
  • Zilver pakket -50% inschrijvingsgeld
  • Goud pakket -75% inschrijvingsgeld
  • Platinum pakket -100% inschrijvingsgeld


We hopen dat u uw onderneming of uw familie of uw lokale zaak of onderneming aanspreekt om sponsor te worden van VC Groot Dilbeek, u heeft er ook voordeel bij.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en staan graag ter beschikking voor meer informatie op volgend email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inschrijvingsgeld laten sponsoren.

Zoals de voorbije seizoenen, bieden wij u de mogelijkheid om het inschrijvingsgeld te laten sponsoren. U ontvangt hiervoor een factuur van :

  • U06 : € 600
  • U07 tot en U19: € 700

De vermelde bedragen zijn excl. BTW en zonder de korting vanaf de tweede speler. Indien u van de sponsoractie gebruik wenst te maken, gelieve dan contact op te nemen met het bestuur via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tweede kind

Vanaf het tweede kind wordt een korting van €70 toegekend.

Logo Participatie