TEST AANVRAGEN

TEST AANVRAGEN:


Inschrijven voor een test of voor onze talentendagen kan steeds door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.


Ondergetekenden gaan akkoord om zijn/haar zoon/dochter te laten deelnemen aan de voetbalactiviteiten, ingericht door VC Groot Dilbeek voor de periode van maximum twee weken vanaf de datum van ondertekening. VC Groot Dilbeek is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, opgelopen tijdens deze voetbalsessiesNa het versturen van dit formulier, krijgt u een mail met alle informatie. Druk deze af en laat deze onderteken door de speler, de ouders en de GC of AVJO (als je aangesloten bent bij een andere club). Hierna stuur je dit formulier terug door naar 

jeugdadministratie@vcgrootdilbeek.be.


(*) De Denkcel opleidingen van VCGD draagt fair play, respect en collegialiteit hoog in het vaandel. Daarom vragen wij aan de testspeler om zijn/haar moederclub in te lichten over het feit dat hij/zij een testperiode loopt bij VC Groot Dilbeek. Waarom? Te vaak stellen we een ongepaste, onfaire, onredelijke en onrespectvolle manier van aanwerven vast bij collega-voetbalclubs. En, aan die manier van werken doet VCGD niet mee.