Wat een seizoen. Wat een jaar. Wat een leven.

Alles wat zo normaal was, werd onbereikbaar. Ons sociaal leven is volledig stilgevallen en ons bekommeren om ieders gezondheid is onze prioriteit geworden.

Laten we hopen dat we allemaal samen zo snel mogelijk het normale leven kunnen hervatten maar vooral dat we allemaal gezond blijven.

Net zoals voor vele andere sectoren is het voor onze vereniging ook niet evident om de werking te kunnen blijven garanderen. Organisatorisch is alles veel zwaarder, terwijl onze meeste inkomstenbronnen vallen weg. Om onze spelers maximaal te laten genieten van voetbalmomenten, en zo hun mentale gezondheid te vrijwaren, hebben we alles coronaproof georganiseerd. Niet gemakkelijk, maar wij zijn de uitdaging aangegaan.

Daarnaast blijven we bouwen aan de toekomst van VC Groot Dilbeek, ook in periodes waarin dat niet evident is en waarin dat veel meer inspanningen vraagt: één van onze prioriteiten is het investeren in de kwaliteit van onze jeugdopleiding. We gaan er vol passie en gedrevenheid voor.

We hebben dit, en zo veel meer, te danken aan iedereen die zich vol overgave inzet voor de club:

 

  • Onze vrijwilligers hebben niet één maar ontelbare tandjes bijgezet.
  • Onze sponsors hebben hun steentje bijgedragen.
  • Onze trainers hebben zich tijdens elke training ingezet al was dit niet altijd even voor de hand liggend. En nog zo veel meer ...
  • Ook jullie, onze spelers en ouders, zijn ons blijven steunen!  Dankzij onze jeugd en dankzij de steun van alle ouders kunnen we de club verder blijven uitbouwen. Dankzij jullie kunnen we blijven investeren in kwaliteit. Dankzij jullie kunnen we iedere week meer dan 300 spelertjes en een pak vrijwilligers laten genieten van voetbal, laten genieten van het sociale leven. We zijn jullie enorm dankbaar voor jullie steun in alles behalve evidente tijden. Bedankt om met ons te bouwen en te blijven bouwen aan de toekomst.

 

We kunnen het niet genoeg zeggen: dankjewel!  DANKJEWEL!   DANKJEWEL!

We hopen jullie allemaal terug te zien volgend seizoen, en liefst met een open kantine! Wij kijken er alvast naar uit! We hopen ook dat jullie onze inspanningen om jullie kinderen voetbalmomenten en een uitlaatklep te blijven geven dit seizoen, hebben kunnen appreciëren. We hebben het alvast met plezier gedaan en kijken uit naar het volgend seizoen.

Alles is in het werk gezet om de lidgelden voor het seizoen 2021-2022 niet te verhogen maar deze eerder te verlagen ten gevolge van het verleden Covid seizoen. Met een seizoen zonder extra inkomsten en doorlopende vaste kosten is dat niet evident maar we willen hier echt een inspanning voor doen voor komend seizoen.

Wat betreft het lidgeld voor volgend seizoen, hebben we met het bestuur overlegd dat we een speciale inspanning wilden doen voor onze huidige leden.  De jongste spelers hebben het meest kunnen verder spelen, maar vanaf een bepaalde leeftijd is dat tijdens bepaalde periodes niet gegaan, en ook matchen waren uit den boze. Iedereen krijgt een korting volgend seizoen.  We hebben gepoogd een goed compromis te vinden tussen de hoeveelheid gemiste trainingen/matchen per categorie spelers tov het uitblijven van inkomsten voor de club.  We hopen dat jullie onze inspanning kunnen waarderen. 

De inschrijving zelf zal omwille van de huidige coronamaatregelen weer digitaal gebeuren.  Klik hieronder voor alle concrete informatie ivm formaliteiten, kledijpakket, enz.  De inschrijving dient te gebeuren voor 30 juni 2021. Hou onze website in de gaten om steeds op de hoogte te zijn van de laatste informatie.

Toch twijfels of vragen? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe inschrijven.001 Lidgeld Kledijpakket  
KORTING DANKZIJ SPONSORING Training schema Vragen

Logo Participatie

Volg ons op Facebook