Partnership om omzet en visibiliteit te verhogen

Sponsoring is een essentiële inkomstenbron voor iedere voetbalclub, dus ook voor VC Groot Dilbeek. Zonder sponsoring is het runnen van een voetbalclub onmogelijk. Om kwalitatief en attractief nationaal voetbal te kunnen brengen, heeft VC Groot Dilbeek jaarlijks een groot budget nodig.

Gediplomeerde opleiders, onderhoud van de velden | accommodatie, verzekeringen, opleidingen, wedstrijdkledij en trainingspakketten, drank na de wedstrijd, betalen van scheids- en lijnrechters, soft- en hardware installaties voor opleidings- en opvolgings-pakketten, scoutingsoftware en wedstrijdanalysesystemen, onderhoud van deze systemen, de jaarlijkse kosten voor de KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond),… kosten handenvol geld.

Via eigen festiviteiten, de uitbating van de kantine en het organiseren van tornooien kan VC Groot Dilbeek zelf een deel van het budget genereren. Maar, om ons jaarlijks budget rond te krijgen, rekenen wij ook op sponsors.

Zin om samen een partnership uit te bouwen? Lees hier meer over de sponsorpakketten of contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij geven u graag meer uitleg over ons standaard sponsor aanbod en staan open voor gepersonaliseerde pakketten. We kijken ernaar uit u te ontmoeten. 

Wij zijn VC Groot Dilbeek.

Waarom ons sponsoren?

Sportiviteit, vriendschap en respect, met deze waarden vaart VC Groot Dilbeek zijn koers.

Onze sportclub (opgericht in 2013) komt regelmatig in de pers met zijn voorbeeldfunctie voor een bewuste maatschappelijke rol.

Iedereen is welkom bij VC Groot Dilbeek ongeacht geaardheid, geslacht of afkomst, steeds met respect en behoud van de identiteit van de club.

VC Groot Dilbeek behoort met zijn uitstekende jeugdopleiding bij de beste clubs van België. Met het A-elftal wordt er gespeeld op provinciaal niveau. VC Groot Dilbeek heeft een nauwe samenwerking met RSC Anderlecht en RWDM.

Onze jeugdopleiding bestaat uit meer dan 300 spelers. Dankzij ons actief doorstromingsbeleid noteren we in onze eerste ploeg 82% lokale verankering (jeugd die reeds speelde in onze club of een verleden hebben met VC Groot Dilbeek). Deze spelers hebben ouders, familie en vrienden en vormen één grote gemeenschap die bereikbaar is voor u als sponsor of lokale onderneming.

1. VERGROTEN NAAMBEKENDHEID IN DILBEEK EN REGIO

■ Logo is aanwezig naast het veld, in de kantine, digitaal (web- site, Facebook, Instagram,...) en in externe communicatie

■ Logo is aanwezig op truitjes en zichtbaar op verplaatsing

■ Logo is vermeld in alle communicatiekanalen.

 

2. GENEREREN VAN EXTRA OMZET

■ Meer dan 10.000 bezoekers rond de velden per jaar

■ Mogelijkheid om goodies of producten uit te delen

■ Verruimen van de markt door de vele bezoekers uit de nabije omgeving

 

3. UITBREIDEN NETWERK

■ Activiteiten samen met ondernemingen rond het voetbalge- beuren

■ Ontmoeten van nieuwe klanten in aangename sfeer

■ Ideaal voor activiteiten met je klanten