NEE tegen Pesten - Campagne 2019

Klik hier voor het persbericht.

Klik hier voor de flyer.

Klik hier voor de affiche.

Klik hier voor de presentatie.

Kieskleur

In maart organiseert de sportieve cel van VC Groot Dilbeek een preventieactie tegen pesten. Alle spelertjes van de ploegen (U10 en U11) die thuis spelen laten voor hun wedstrijd (samen met de tegenstanders) een ballon op waarmee ze kleur kiezen tegen pesten.

Door een activiteit specifiek rond het thema pesten aan te bieden, worden de spelers aangezet om na te denken over pestgedrag en de gevolgen hiervan. Er worden mogelijke taboes doorbroken en er wordt gestreefd naar het vergroten van de empathie binnen de spelersgroep.

VC Groot Dilbeek wil hiermee een duidelijk signaal geven dat pesten niet hoort en wil blijven inzetten op deze problematiek, ook al beseffen we dat pestgedrag nooit volledig zal kunnen worden uitgeroeid. We zullen ook onze tegenstanders van dat weekend uitnodigen om mee te werken aan de actie.

   pesten

VC Groot Dilbeek wil hiermee een duidelijk signaal geven dat pesten niet hoort en wil blijven inzetten op deze problematiek, ook al beseffen we dat pestgedrag nooit volledig zal kunnen worden uitgeroeid.

Onze Sponsors

  • Teamswear
  • Thesora
  • Stadium
  • Averbo
  • Carrosserie Vannerum

Volg ons op Facebook